OVER BOENKERZ

BoenkerZ is het kind van Blooshoofd. Of eigenlijk de tienerdochter. 

Blooshoofd biedt workshops radio, podcast en hoorspel aan, aan kinderen en jongeren – en binnenkort ook aan volwassenen. Tijdens de vele workshops leerden Jonas en Bert heel wat jongeren kennen die of gebeten waren door de radio-microbe of een groot talent tentoonspreidden in radiotechniek of presenteren.


Voor die jongeren is er BoenkerZ, onze jongerenwerking. Iedere zaterdagvoormiddag tussen 10 en 13 uur stelt Urgent.fm haar studio ter beschikking: dan ruimen de Urgent-dj’s plaats voor onze tienerZ.

De eerste twee uur worden ze ondergedompeld in de wondere wereld van het radio maken, ze leren monteren om straks eigen podcasts te kunnen produceren en ze interviewen er op los. Het laatste uur gaat ‘Boenk D’erop’ live on air: het wekelijkse radioprogramma door de jongeren van BoenkerZ.

Tijdens verschillende workshops die we gaven met Blooshoofd vzw, zagen we steeds opnieuw jongeren die écht geprikkeld waren door het medium 'radio'. Daar moesten we iets mee doen! En zo ontstond Boenkerz, onze jongerenwerking.

Jonas, begeleider Boenkerz

Boenkerz

Boenkerz wil jonge mensen opleiden tot verhalenvertellers, zodat ze sterk in hun schoenen staan om op tafel te boenken als dat nodig is!

Boenkerz is de jongerenwerking van Blooshoofd vzw.

Inloggen

Boenkerz is een onderdeel van Blooshoofd vzw

Logo_Jint_RGB_0
EN_Co-fundedbytheEU_RGB_POS
European Solidarity Corps - logo RGB - blue

HELAAS IS DIT VERHAAL NOG NIET BESCHIKBAAR...

Beluister in de tussentijd het verhaal van Lars hieronder en kom later eens terug!

LARS STELT ZICHZELF VOOR